Policija

Posle više žalbi pripadnika Policije da nemaju dovoljno zaštitne opreme, u koje nismo mogli do kraja da poverujemo, kao i objava na Fejsbuku gde se pripadnici MUP-a opraštaju od kolega koje su preminuli usled Covid19 virusa, uspeli smo da dokumentujemo sve što su pričali.

Tekst, slike i pitanja nisu upućeni ni jednom policajcu lično, nijednom lekaru, bilo kom ko radi u vreme vanrednog stanja kao i u vreme policijskog časa, već institucijama koje očigledno imaju jako mnogo propusta u postupanju prema svojim zaposlenima, indirektno prema svim ostalim građanima.

Na slikama se vidi pripadnik Policije koji zaustavlja vozila i građane i kontroliše kretanje svih u vreme policijskog časa u subotu oko 09-10 časova.

Fotografije su napravljene na raskrsnici kod gradske bolnice

Policija
Policija
Policijac
Policijac
Policijac
Policijac
Policijac
Exit full screenEnter Full screen
previous arrow
next arrow
 

Nije ovaj policajac kriv, on je žrtva onih koji su ga tako golorukog i gologlavog poslali na teren. Time ugrožava i sebe, svoje kolege kao i članove svoje porodice, a prvenstveno građane.

Na mejl Policijske uprave u Nišu nećemo da šaljemo pitanja, jer do sada im je u jednom slučaju trebalo mesec dana da odgovore, dok na poslednji mejl sa pitanjima nisu odgovorili a tiču se informacija koje su od interesa za javnost.

Napominjemo da na pitanja o krivičnim prijavma i postupcima ne odgovara ni Više ni Osnovno tužilaštvo u Nišu, ali pomenutim ćemo da se bavimo odmah po ukidanju vanrednog stanja.

Hvala im što postoje

Author