Skupština

Izveštaji niških medija sa poslednjih zasedanja Skupštine grada Niša, onih za koje se izdvaja ukupno 94 miliona dinara iz gradskog budžeta da bi građani bili adekvatno i što bolje informisani, svode se na dominantno, živom rečju prikazano izlaganje predstavnika vlasti odnosno potpuno odsustvo prikaza reakcije opozicije ili novinarsko prepričavanje u jednoj rečenici.

Da li je to u niškim medijima bliskim vlasti u kojima opozicija ne gostuje već dve godine, doneta odluka da nas ne treba prikazivati, što manje citirati i maksimalno izbegavati u nailazećem predizbornom periodu!?

Čemu služe onda kamere gospodo!? Dajte diktafone da ponešto kažemo, prepričajte i to je to.

Skupoceni niški medijski mrak postaje još crnji i ne čudi nervoza niških visoko kotiranih funkcionera koji ne vole da se van tog mraka sa nama sretnu.

Na snimku ispod može se videti i čuti ogledni primer koji je sada postao standard novinarskog izveštavanja o događajima koji se dešavaju u Skupštini.

Činjenica je i da na Press portalu grada Niša za sredu 30.10.2019. i za celu radnu nedelju posle Skupštine grada ne stoji nijedan događaj u najavi.

Da li se to zaoštrava odnos prema javnosti i svim građanima, medijima i opoziciji?

Da li smo svi državni neprijatelji?

Segregacija društva koju vi sada radite deleći sve na “vladajuću kastu” i ostale, nikada u istoriji nije dovela do dobrih pojava.