Konkurs za socijane stanove

Prebijen inspektor MUP-a u toku noći između subote i nedelje, sa prelomljenom jagodičnom kosti, nije zadržan u bolnici i na lečenju. Povreda je nastala u tuči u kojoj je učestvovao Komunalni milicijac čije ime je poznato redakciji, koji je neformalni deo obezbeđenja diskoteke u centru grada.

Prebijanje isnpektora MUP-a i do samog incidenta je došlo kada je inspektor MUP-a službeo reagovao povodom tuče koja se odigravala na licu mesta, pa su se trojica osumnjičenih okrenula na istog inspektora i nanela mu telesne povrede. Komunalni milicajac je zadržan po nalogu tužilaštva, dok je o celom incidentu obavešteno i Osnovno i Više tužilaštvo.

Prebijen inspektor MUP-a, jedan od aktera i Komunalni milicajac

Više izvora redakcije nam je potvrdilo sve navode, dok nam je više kolega novinara potvrdilo da niška policija nije dala zvanično nikakve informacije, što je nastavilo da bude manir rada MUP-a u Nišu, čak i posle postavljenja novog načelnika Stojmenovića.

O problemima Komunalne milicije smo pisali u jako puno tekstova, dok je ista služba u prethodnom periodu bila izvor jako puno nepravilnosti u radu i odnosu prema Nišlijama.

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.