Trenutna odbornica u skupštini opštine Medijana i kandidatkinja na izborima 21. juna na listi grupe građana Niš moj grad, uspela je u maniru bahatih SNS funkcionera da vređa sagovornika u pitanjima za portal Niška Inicijativa.

Iako je nekada cela grupa Niške Incijative napustila pokret Dosta je bilo, gde je Ivana Petković bila u opštinskoj, dok je grupacija Niška Inicijativa u gradskoj skupštini, nikad nismo imali nikakvih svađa, iako smo imali različita mišljenja o nekim stvarima.

Pozvana je da odgovori na pitanja o tri najveća problema u Nišu po njenom mišljenju, jer je pokret Niš moj grad lokalni pokret, Ivana je posle pokreta DJB bila u Stranci slobodne i pravde, nakon toga u grupi građana Niš moj grad.

Ivana Petković u kampanji
Ivana Petković u kampanji

Odmah po postavljanju pitanja je usledio niz uvreda i pretnji:

  • zabranjujem ti da me objaviš na tvom sajtu, tužiću te, nemaš pravo
  • ti si za mene lažni medij, ti i nisi novinar
  • neću ja tebi da odgovaram na pitanja, ko si ti…
  • nisi podržao moj predlog u DJB-u oko plaže na Nišavi koje je čitalo 60.000 ljudi na sajtu Niških vesti, koja je uzburkala javnost, nema šta ja tebi da pričam sada kad ti taj moj predlog nisi hteo da podržiš.
  • ti imaš nešto protiv osobe koja je uradila nešto u životu… odmah

Postavljeno joj je i pitanje da objasni šta je uradila u svoj mandatu od 4 godine, na šta je odmah prekinula vezu.

Iako joj je objašnjeno značenje reči “javni funkcioner” kao i kandidat za odbornika u skupštini grada Niša, Ivana je nastavila sa omalovažavanjima i diskreditacijama.

Uredno joj je i objašnjeno da je Niška Inicijativa u skladu sa svim zakonima regostrovala portal u registar medija.

Ivana Patković se nalazi na 6. mestu na gradskoj listi odbornika grupe građana “Niš moj grad” koju predvodi Dragoslav Ćirković.

Ovim potezom i ponašanjem pridružila se grupi koju predvodi Nenad Stanković.

Dragoslav Pavlović direktor JKP Medijane već tri dana ne želi da se javi i odgovori na pitanja oko dokumenata koje smo dobili od radnika ovog preduzeža, a tiču se finansija koje su javne. Poslate su mu i SMS i Viber poruke. Nije dao nijedan odgovor.

Hvala Vam što postojite.