Nenad Stanković

Niška Inicijativa pokušava da sazna poslednjih sedam dana šta se dešava sa autobusima Direkcije za javni prevoz u Nišu koji stoje napušteni na više lokacija u gradu.

Kako bismo javnost što bolje obavestili o ovim saznanjima i upotpunili našu priču, pozvali smo kao “drugu stranu” portparola Direkcije za javni prevoz Nenada Stankovića, koji je ujedno i odgovorno lice ovog javnog preduzeća.

Stanković je tokom prvog razgovora bio izuzetno nepristupačan tokom razgovora sa još uvek aktuelnim odbornikom i urednikom portala Niška inicijativa, Srđanom Nonićem, ne dajući priliku sagovorniku da mu uopšte postavi pitanje, već je odmah telefonski poziv okarakterisao kao uznemiravanje.

Nonić je pokušao da dobije komentar kolege javnog funkcionera i danas u toku podneva, ali je umesto informacija o autobusima koji su u vlasništvu Direkcije dobio “preporuku” da ide da skuplja potpise za kandidaturu na izborima i da ostavi njih (funkcionere SNS-a, prim. aut.) na miru.

Pored Stankovića kao jednog od političara u Nišu sa najdužim stažem na snimku se čuje i glas Bojana Marinkovića Bojzija koji suflira svom partijskom kolegi šta treba da kaže. Marinković je inače od ranije poznat po pretnjama novinarima.

Ponašanje, nivo kulture i odnos prema javnosti ovog javnog fukcionera poslušajte na audio snimku u nastavku teksta.

Ovakvu bahatost i nerazlikovanje javne od stranačke funkcije najviši predstavnici SNS-a u gradu doveli su na najviši nivo.

Niška Inicijativa je od nedavno upisana u registar medija u APR-u, u skladu sa svim zakonima.