Doček radnika gradske uprave

Odbornik Niške inicijative Srđan Nonić počeo je svakodnevne proteste, koje je prijavio ispred više od 50 gradskih ustanova i preduzeća.

Jutros u 7:30 dočekao je zaposlene u Gradskoj upravi ispred glavnog ulaza u Skupštinu grada Niša, gde je muzikom benda Red Hot Chili Peppers na ozvučenju pozdravljao zaposlene i funkcionere i podsećao ih sa razglasa da su tu da rade za narod, a ne za SNS.

U jednom trenutku je njega i nekoliko okupljenih, kako tvrdi za N1, neko iz zgrade isprskao žutom tečnošću koja je imala miris sumpora, što je, navodi, rekao i policiji.

“Policija je dolazila i po prijavi za remećenje, zbog razglasa i mojih obraćanja, ali sam im pokazao prijavu skupa i bili su korektni. Ulazio sam u Skupštinu kako bih proverio koliko se to sve zaista čuje i ne bih rekao da je buka mogla da ih baš nešto ometa u radu”, kaže odbornik opozicione Niške inicijative.

Opširnije na: http://rs.n1info.com/Vesti/a500988/Odbornik-Niske-inicijative-muzikom-s-razglasa-docekao-radnike-Gradske-uprave.html