Knjiga

U Nišu će se sutra, 12. februara sa početkom od 14:30 u Media&Reform centru održati promocija knjige Oči u oči sa političkom korupcijom, čiji je autor bivši inspektor Ministarstva unutrašnjih poslova Siniša Janković, koji je bio deo Radne grupe za 24 slučaja spornih privatizacija.

Kako je navedeno u pozivu, u knjizi se radi o akterima političke korupcije, akcijama koje je politička volja zaustavila, a zapisani su i razgovori Jankovića sa nadležnima.

Knjiga Oči u oči sa političkom korupcijom predstavlja autentičnu priču bivšeg člana Radne grupe za 24 sporne privatizacije, ali kako navode organizatori, i drugim još spornijim pričama.

Dođite da iz prve ruke čujete šta je inspektora Ministarstva unutrašnjih poslova inspirisalo da napiše knjigu u kojoj opisuje događaje koji su obeležili njegov rad na predmetu Azotara Pančevo, jednom od kontroverznih 24 slučaja privatizacije u Srbiji – stoji u pozivu organizatora.

Promociju i razgovor sa autorom vodiće Anđela Milivojević, doskorašnja novinarka Centra za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS), a koja se bavila ovim spornim privatizacijama.

Promocija je otvorena za građane Niša, predstavnike institucija, organizacije civilnog društva i sve zainteresovane.

Author