radovi na ulici

Niška Toplana je u toku noći i jutra imala više intervencija na mreži i sistemu zbog kvarova i havarija koji su se dešavali. Po rečima Predraga Milačića, direktora Toplane, noćas će se raditi opet, jer su odlučili da u toku dana pretrpe gubitke da bi građani imali grejanje.

Niška Toplana jeste radila na lokaciji sa snimka koji smo objavili u toku dana, ali prvi radovi na toj lokaciji nisu bili njihovi, pojašnjava Milačić.

Milačić pojašnjava da pri promeni temperature uvek imaju probleme sa mrežom, ali da uspevaju da svi građani budu zagrejani, dok nam je i potvrdio da je jutros bilo kašnjenja u grejanju u jednom delu grada.

MIlačić
Niška Toplana radi na otklanjanju problema

Na jako malom rastojanju u istoj ulici, Vojvode Mišića, noćas su bile dve havarije, očekuje se još radova i stabilizacija situacije. Direktor Milačić je usled objave snimka na Facebook strani Niške inicijative samoinicijativno obavestio redakciju o havariji i problemima zarad informisanja javnosti. Sa druge strane, jako bi lepo bilo da se i ostali direktori iz javnog sektora odazivaju na pozive i zahteve.

Na samom snimku se vidi da para izlazi iz asfalta i rupa u šljunku kojim je zatrpana ulica. Zbog curenja tople vode iz sistema, obližnji znak je ispuštao paru na vrhu kao “dimnjak”.

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.