Potpisi

Niška Inicijativa obaveštava sve građane da je zbog boljeg i efikasnijeg rada promenila lokaciju za prikupljanje potpisa podrške za izlazak na lokalne izbore.

Počevši od danas, svakog radnog dana u periodu od 11-19h potpise ćemo prikupljati u TPC Kalči na drugom spratu a imaćemo i postavljen štand u Pobedinoj ulici kao i na samom ulazu u lokal.

Verujemo da je sama lokacija prihvatljivija velikom broju građana, te ih sada pozivamo da podrže našu listu u gradskoj Skupštini i Opštini Medijana koja će biti sačinjena od novih ljudi koji iza sebe nemaju mrlje u karijeri i kojima je istinski stalo do promena i boljeg života svih građana Niša i okoline.

Pozivamo Nišlije da nas podrže potpisom za kandidovanje na lokalnim izborima, planiramo da nastavimo borbu još bolje i kvalitetnije i potrebna nam je pomoć svih onih koji prate i podržavaju naš rad.

Vremena za skupljanje potpisa je dovoljno, energije i volje za radom i poboljšanjem kvaliteta života ne manjka, zato dođite i podržite Nišku inicijativu u borbi protiv ovog trulog sistema.

Vidimo se svakog radnog dana od 11-19h u Kalči!

Author