Srpska napredna stranak

Pre dva dana, na sednici Skupštine grada Niša, odbornici SNS-a zloupotrebili su govornicu i neometano, van dnevnog reda, agitovali protiv jednog nedeljnika i njegove naslovne strane!?

Danas je niški SNS organizovao nedeljnu Paradu ponosnih vlasnika javnih funkcija, “Megatrend ” diploma i ekspres dobijenih doktorata.

Paradu botova i ucenjenih službenika iz javnog sektora zaposlenih na određeno i pp ugovoru… i svi stoje iza razapete parole: “Stop krvavom scenariju!”

Kom scenariju? Ko se to u ovoj stranci dosetio nekakve izmišljene mete i zle namere na godišnjicu realizovanog scenarija udarca štanglom u glavu jednog od lidera opozicije Borka Stefanovića i protestnih šetnji pod parolom: “Stop krvavim kosuljama!”.

Članovi SNS-a na naslovnoj strani nedeljnika NIN koji piše o aferi Krušik i na Koraksovoj karikaturi, opsednuti likom vođe, opijeni vlašću i privilegijama vide pretnju za onoga ko je njihov vladar.

Pretnju po ličnost za koju se glasa i na nivou MZ i iza koga može da se na listama i funkcijama nađe svaki koristan, nesposobni stranački poltron.

Lažno zabrinuti za tog jednog građanina kao personifikacije celog SNSa, u vreme nedeljnog ručka šetaju gradom da bi mu poslali sliku podrške!

Predizborno lokalno udvorištvo centrali organizuju oni koji se međusobno bore za prevlast na budućoj izbornoj listi.

Neki organizaciju negiraju, neki su viđeni da šetaju. Nikad se ne zna, možda ovako nešto bude taj jezičak na vagi!?

Ono što se uporno previđa je da postoji Srbija van SNS-a koja vidi i oseća nebrigu prema običnom čoveku, građaninu…

Ne može se i ne sme ovakvim uličnim “performansima” pokriti afera Krušik i privilegije u kupovini oružja date ocu ministra unutrašnjih poslova, plantaža marihuane Jovanjica..

Ne mogu se rešiti ni plagirani doktorat ministra finansija, nerešeni slučajevi paljenja automobila na ulicama Niša, propadanje niških preduzeća i ustanova kojima upravljaju stranački kadrovi i egzodus obrazovanih i stručnih nišlija koji odavde odlaze imajući u vidu upravo neophodnost svrstavanja u ovu kolonu “šetača po naredbi” koji će sutra po istoj naredbi biti nomadi, po potrebi pripisani građanima onog mesta gde je obraćanje jednog, jedino važnog građanina Srbije…

Čini se da brinu s razlogom jer dok je njega, kolona se drži na okupu… inače bi se očas posla raštrkali u sporedne bulevare i sokake jer bi najednom, imali oni svoje brige…