Branislav Kačar

Večnik za sport, Branislav Kačar, 2. jula u telefonskom razgovoru je pretio Nonić Srđanu bivšem šefu odborničke grupe a sada glavnom i odgovornom uredniku medijskog portala Niška Inicijativa.

Tužilaštvu je dostavljen i listing poziva sa službenog broja sa kog je Većnik Kačar zvao, koji na Viber aplikaciji ima broj “1” koji označava listu SNS na izborima na svim nivoima.

Branislav Kačar
Branislav Kačar, Foto:Printscreen

Kačar rođen 1990. u Zenici, završio Fakultet zaštite na radu 2014. godine, pa je odmah 2015. godine iz JKP Naissus prešao u EPS Distribuciju, da bi 2016. postao Većnik za sport, koji barata sa preko 3 miliona eura budžeta za sport u Nišu. Kao što smo i do sada pisali, Kačar nije hteo u direktnom uključenju pri gostovanju na TV Zona da odgovori na prosto pitanje vezano za Zakon o sportu. Sve objave kao i tekstovi koji se tiču sporta, primene zakona i regulative su očigledno bile previše za ovog funkcionera.

 

Inače Kačar je po raspoloživim informacijama već bio pod istragom i optužnicom po više tačaka, ali je zbog “nedostatka sudske prakse” oslobođen svih optužbi od strane i Osnovnog i Apelacionog suda.

Čekamo reakciju organa i izveštaj o postupanju u ovom slučaju.