Od Arkana do Vučića, od ultranacionaliste do prosvećenog Evropljanina, od cirkuzanta do organizatora bunga-bunga žurki, Dragan Marković Palma je politički faktor. Odgovor na pitanje kako je taj i takav čovek postao politička snaga s kojom je računala svaka vlast od kraja devedesetih do danas; kako je postao glas koji se sluša – isti je kao i u slučaju mnogih drugih junaka vremena zlog, a podrazumeva miks mentaliteta, sreće i političko-društvenih okolnosti u kojima su neki neočekivano propadali, a oni od kojih se nije očekivalo previše, odleteli u neslućene visine.

U drugom delu serijala dokumentarnih emisija „Junaci doba zlog“ emitovane su i epizode „Ana Brnabić: Fikus za šefa“, „Tomislav Nikolić: Zamlata na tronu engleske kraljice“ i „Nebojša Stefanović: Zaštićeni svedok iz Beograda“.

U prvom delu serijala, koji je tokom maja, juna i jula 2021. godine emitovan na televiziji N1, „portretisani“ su Milorad VučelićIvica DačićMilorad DodikSiniša MaliDragan J. VučićevićAleksandar VulinGoran Vesić i Svetlana Ražnatović. Emisije su rađene po rukopisu knjge „Junaci doba zlog“, nedavno preminulog novinara Slaviše Lekića.

I nastavak serijala autorska je ideja Slaviše Lekića, koji realizuje tim Audio i video produkcije JSP, koji predvode Jovana S. Polić (scenaristkinja i producentkinja) i Sanja Lončar (rediteljka i urednica).

Author