Sps infuenserka iz Niša Ana Grozdanović je u prethodnom periodu bila u žiži javnosti zbog raznih izjava koje je objavljivala na društvenim mrežama. U skorašnjoj objavi, Ana Grozdanović je objavila da je zbog pomoći koji je imala od samohranih majki u kampanji, iste nagradila zaposlenjem i novčanom pomoći u iznosu od 50.000 dinara.

Sps influenserka javno objavljuje davanje poslova i para “nekim” osobama, Todorić misli da je ovo za hapšenje.

SPS influenserka iz Niša nije pojasnila nikada odakle je taj novac koji se daje “samohranim majkama”, koja su radna mesta u pitanju, kojom metodologijom su birani korisnici ove pomoći, kao i na koji način tagovanjem Ivice Dačića, ministra prosvete Branka Ružića i Vladana Zagrađanina oni učestvuju u ovim “akcijama”. Na samoj konvenciji SPS-a iako je influenserka sa preko 100.000 pratilaca, za medije nije bila “raspoložena”.

Ana Grozdanović funkcionerka SPS-a, influenserka iz Niša, nije raspoložena za izjave 

Informacije koje smo dobili govore da je ministar Branko Ružić u zadnjoj poseti Nišu, apelovao na članstvo SPS-a da ovu sada opštinsku funkcionerku delegiraju na ozbiljniju funkciju. Igor Novaković je tu informaciju negirao na konferenciji.

Povodom ovog slučaja, poruke sa pitanjima smo poslali Ivici Dačiću, Branku Ružiću, kao i Vladimiru Zagrađaninu. Svi pomenuti su spominjani u postovima Ane Grozdanović i tagovani u nekim postovima. Do objave teksta, niko nije odgovorio ni na jedno pitanje.

Vladimir Todorić advokat iz Beograda smatra da je ovo razlog za hapšenje i hitan rad suda i tužilaštava na ovom slučaju, ali bi bilo lepo da sve to postoji i da radi kako treba.

Potrebno je da se utvrdi poreklo novca koji se ovde spominje. Ponekad i vladajuća stranka uhapsi nekog svog, ali samo zbog “puštanja krvi”, ničeg ozbiljnog. Ovo je priznanje nečega što smatra sasvim normalnim, ali je mlada osoba u pitanju pa ne može da zna kako je nekada ovo nije bilo normalno. Loše je što se hvali time na društvenim mrežama. Porazno je za te žene šta moraju da trpe sve i preživljavaju.

Bilo bi poštenije da se bave ozbiljnijim kriminalom nego ovako da žive od milostinje neke Ane Grozdanović. Todorića ne čudi mnogo ovakvo ponašanje, ali je to tekovina društvenog diskursa…

Advokat Vladimir Todorić skreće pažnju nadležnima na njihove obaveze

Narodna poslanica Tamara Kerković je za našu redakciju dala svoj viđenje ovog slučaja:

Nikakve izjave ne treba da čude kada jedna korumpirana i kriminalizovana vlast dođe u svoju dekadentnu fazu , bližeći se svome kraju. Nakon sramotnog i za Niš i za SPS, ulizičkog predloga da se kriminalizuje i sankcioniše svaka kritika lika, rada i dela predsednika Republike, ovom izjavom se priznaje nekoliko krivičnih dela, a pre svega, trgovina uticajem. Samohrani roditelji su najosetljivija društvena grupa u najsiromašnijoj državi u Evropi, gde je svaki treći građanin u riziku od siromaštva a 300 hiljada dece gladno. Situacija na Jugu Srbije je i daleko gora, pogotovu u trenutnom cunamiju poskupljenja.

Narodna poslanica Tamara Kerković

Ovo je otvoreno priznanje političke manipulacije samohranim roditeljima i priznanje direktnog partijskog uticaja u zapošljavanju na zarobljenom tržištu rada. O pripadnosti vladajućoj partiji kao uslovu za zapošljavanje u javnom sektoru sam i govorila prošle nedelje na sednici Parlamenta. Ovo je direktno priznanje političke korupcije u zapošljavanju i dodeli novčane pomoći ucenjenim “klijentima” režima. To su radile sve vlasti do sada, ali je ovo prvo direktno priznanje. Čiji novac i po kom kriterijumu ovi “političari” dele podobnima?

Author