Parking servis

Parking servis bio je u nedeljnoj akciji u ulicama blizu pijace na Bulevaru Nemanjića prilikom koje je brzo i efikasno uklonila vozilo marke Škoda koje je blokiralo trotoar i onemogućilo slobodan prolaz pešacima.

Iako je ovaj potez pauk službe gradskog preduzeća u potpunosti u skladu sa zakonom, problem jeste selekcija vozila koja su nepropisno parkirana i koja podižu sa neobeleženih površina.

U trenutku kada dižu ovo vozilo, svega 10ak metara niže niz ulicu na kolovozu stoji nepropisno parkirano vozilo marke Audi koje nisu dirali niti su napisali ikakvu kaznu..

Ovakvo ponašanje i instrukcije radnicima Parking servisa su već uobičajen način rada, prilikom kog se praktikuje kažnjavanje i odnošenje jeftinijih vozila zbog pretpostavke da će njihovi vlasnici prihvatiti kaznu koju moraju da plate i neće praviti veliku buku oko toga.

Potvrda ovakvom postupanju jednog od po budžet grada najštetnijih preduzeća zabeležen je sinoć u samom centru grada gde je, kako je to građanin koji nam je dostavio fotografju nazvao, održan “noćni sajam skupih automobila”.

On je naveo da je pozivao Parking servis i Komunalnu miliciju kako bi prijavio ovaj slučaj, ali da su svi bili začuđeni takvom prijavom i upućivali ga da se obrati nekom drugom ko je nadležan.

Author