SNS Miting i funkcioneri

Niški SNS je danas oko 9 sati krenuo sa više autobusa na miting Aleksandra Vučića koji se održava u Leskovcu. Na više lokacija u gradu se video veći broj autobusa. Pored članstva, viđeni su i funkcioneri SNS-a koji su predvodili ovu povorku.

Niški SNS je sa lokacije “Zona 3” krenuo sa oko 8 autobusa. Ono što je bilo evidentno i na lokaciji kod Pravnog fakulteta, jeste da su neki autobusi bili poluprazni. Pokušali smo da izmemo uzjave od funkcionera jer prisutni nisu hteli da budu slikani i da daju izjave. Na lokaciji kod Pravnog fakultet je viđena i Gradonačelnica Dragana Sotirovski sa još nekim načelnicima i radnicima javnog sektora.

Nebojša Kocić
NIški SNS podržan uvek od strane funkconera iz opštine Medjana

Nebojša Kocić je bio među prisutnima i pozvao je da mu se pridružimo u autobusu i pozvao nas na miting.

babović
Predrag Babović, načelnik Nišavskog okruga

Predrag Babović je nerado dao izjavu za Nišku inicijativu, ali je u izjavi pozvao da se ide na miting Aleksandra Vučića. Babović takođe nije bio zadovoljan medijskim radom Niške inicijative i tvrdio je da ne izveštavamo istinito. Na pitanje šta tačno nije bilo istina i kako smo to “lagali”, nije pojasnio.

Đorđević i Milić
Direktor Pošte i direktorka vodovoda

Viđeni su i sada Izvršni direktor Pošte i direktorka vodovoda, Dragan Đorđević i Tamara Milić. Sin Dragana Đorđevića se u prethodnom periodu kao većnik opštine Medijana zaposlio na neodređeno vreme u JKP Naissus čija je direktorka Tamara Milić, koja nije bila raspoložena za izjave.

Video priloge pogledajte ispod:

Kampanja SNS-a za republičke izbore i lokalne u oko 60 gradova i opštine kreće iz Leskovca. I dalje nije poznato k plaća autobuse i ostale troškove za ove “izlete” kao je Đorđević rekao Niškoj Inicijativi.

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.