Niška Inicijativa kao registrovani medij

Od sada Niška Inicijativa će kao registrovani medij i portal www.niskaicijativa.rs. kao i na nalozima na Youtube i društvenoj mreži Facebook da nastavi da prati sva dešavanjau gradu i okolini, dešavanja koja su bitna za građane i život.

Koncept ćemo pomalo da menjamo jer mislimo da je vreme da se izveštavanje radi direktnije, više će biti sadržaja koji će biti deljeni na našem Youtube kanalu, radićemo izveštavanja sa lica mesta, a građane pozivamo da nam i dalje dostavljaju podatke o svemu što im pravi probleme  iz domena rada lokalne samouprave i nadležnih institucija. Kao i do sada, svi izvori koji žele da ostanu anonimni ostaće zaštićeni u skladu sa svim zakonskim aktima.

Svi imamo isti cilj, a to je bolji život u gradu u kome živimo, kao i da se Nišlije bolje informišu bez uplitanja interesnih grupa ili partikularnih interesa urednika ili finansijera.

Takođe pozivamo sve Nišlije koji su bliski novinarskoj struci da se pridruže timu Niške inicijative, pošto nemamo finansije, imate jedinstvenu priliku da radite bez plate za interes zajednice i informisanja, kao i mi do sada. 🙂

I naravno:

Hvala im što postoje!

 

Author