Mercedes Meklaren

Nikola Petrović, nekadašnji generalni direktor Javnog preduzeća “Elektromreža Srbije” i kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, učestvovao je u saobraćajnoj nezgodi na Dedinju, a tom prilikom su povređene dve osobe.

Naime, Petrović je upravljao vozilom marke „meklaren“, kada se zakucao u ogradu u Užičkoj ulici kod broja 46. Tom prilikom oborio je tri stuba i udario u auto marke „opel korsa“.

Prema saznajima Nova.rs, dve ženske osobe su povređene i one su prevezene u Urgentni centar.

Prema nezvaničnim informacijama, kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića ulazio je iz sporedne ulice u Užičku i tom prilikom nije propustio „opel korsu“, kada je došlo do sudara.

Ekipa portala Nova.rs je nakon dolaska na lice mesta zatekla vozilo AMSS-a, kao i vozilo JKP Parking servis, te dva policijska automobila. Nikola Petrović je sve vreme bio u policijskom vozilu sa kapuljačom na glavi, što je zabeležio naš fotoreporter.

Saobraćajna nesreća Vučićevog kuma
Scena sa lica mesta nesreće, auto koji košta preko 350.000 eura slupan

Sa „meklarena“ su skinute tablice, a pripadnici MUP nisu dozvolili da njegov automobil preveze AMSS, već, kako su rekli, to mora da uradi Parking servis.

Nakoliko muškaraca je sve vreme stajalo pored naše ekipe, praktično nas okruživši. Iako smo pokušali od njih da saznamo zbog čega stoje tik uz nas, oni nisu želeli da odgovore.

Pripadnik MUP-a koji je regulisao saobraćaj u Užičkoj ulici nekoliko puta je od nas tražio da mu kažemo kako smo za ovu saobraćajnu nesreću saznali, i „šta mi radimo tu“.

Iz MUP-a su za Nova.rs potvrdili da je došlo do saobraćajne nesreće, kao i da su povređena dva lica, ali nisu otkrivali identitet učesnika ove saobraćajne nezgode.

Author