Tribina

Svrljig će u četvrtak 30 maja da bude domaćin tribine “kako do slobode u Svrljigu” koja će početi u 19 časova na terenu za košarku Sportskog centra Pastirište.

Svrljig će sutra biti mesto u kome će se pričati o građanskim slobodama, pravima građana i stanju i ovoj opštini nadomak Niša, gde vlast trenutno čine Seljačka stranka Milije Miletića i Srpska napredna stranka.

Gosti na tribini će biti narodni poslanici Srđan Milivojević i Nenad Mitrović, dok će tribinu voditi aktivista i novinar Srđan Nonić.

Prenosimo saopštenje u celosti:

Obaveštavamo Vas da će u četvrtak 30. maja od 19 časova na terenu u okviru Sportskog centra Pastirište u Svrljigu da se održi tribina “kako do slobode u Svrljigu” na kojoj će da budu govornici narodni poslanici Srđan Milivojević i Nenad Mitrović, kandidat za odbornika u Svrljigu Ivan Radosavljević dok će tribinu voditi Srđan Nonić, novinar i aktivista iz Niša.

Tema tribine biće kako se u lokalu boriti protiv režimske nepravde i lokalnih moćnika, kao i kako pomoći običnom građaninu da se izbori za svoja zakonom i ustavom zagarantovana prava.

Publika će postavljati pitanja učesnicima na kraju tribine.

Ukoliko postoje uslovi za prenos uživo, preko Facebook strane Niške inicijative ćemo prenositi uživo ovu tribinu.

Tribina
Slike sa tribine u Nišu gde je takođe bio gost Srđan Milivojević

Evo atmosfere sa pijačnog dana u Svrljigu kada smo uspeli da uzmemo izjavu od lokalnog čelnika Milije Miletića:

Author