Vučić

Vučiću su neki pretili, pokušali da ruše ustavni poredak Srbije. E sad, da je ovo država, da Ustav vredi nešto sa sve zakonima, ali stvarno vredi, možda bi ovo bilo ozbiljno, po mom mišljenju. Ovo je očigledno bio još jedan od “iljade atentata”. Uhapsili jednog novinara, jednog sa nekom puškom, i još jednog u akciji koji je snimio MUP, gde je demonstrirao silu nad čovekom naoružanim plastičnom flašom za vodu.

Da ste vi neki pravi pravoslavci i Srbi, vi bi domaćinski ponudili pomoć Vučiću, koja mu je odavno potrebna. Tekstilna industrija bi bila na vašoj strani sa rešenjima, a posle bi priskočila i farmaceutska industrija da pomogne.

Vučić
Vučiću najveći bilbordu u Nišu nevidljiv

Da imate nekog stručnjaka neuropsihijatrije i psihologije, nekog sa farmakologije, mogli bi ste čoveku da priskočite u pomoć, ali ne! Vi ste morali na silu da vičete na čoveka i njegove “Pretorijance”, samo da date materijal njegovoj medijskoj mašineriji da ima šta da drame. Sada će razni Informeri danima da pišu i izveštavaju o ugroženom nam PreCedniku. Danak neiskustvu.

Meni se više sviđala pesma koja je pevana (jednom) njegovom političkom ocu: “spasi Srbiju i……” Slobodane, Slobodane…

Milošević
Slobodane…

Author

By Srđan Nonić

Glavni i odgovorni urednik portala Niška Inicijativa.