PR baner 13.05. Meridijan

Preuzmi bonus za klađenje, sastavi tiket u Merdianu i podrži Srbiju u finalu Evrovizije

Večeras nema spavanja! Finale Evrovizije je pred nama i svi su uzbuđeni da vide ko će odneti pobedu na ovogodišnjem takmičenju. Među favoritima za osvajanje nalaze se države kao što su Švedska, Finska, Francuska i Ukrajna, ali uvek postoji mogućnost da se desi neočekivano i da neka manje poznata zemlja iznenadi sve.

Ove godine, Srbija će biti jedna od predstavnika u fokusu, sa izvođačem Luke Black i njegovom pesmom “Samo mi se spava”. Luke je uspešno prošao kvalifikacije i priprema se za svoj nastup u finalu. Iako je kvota da će Srbija osvojiti Evroviziju 150, postoji realna šansa da se plasira u prvih 10 zemalja.

Povodom finala Evrovizije, sportska kladionica Meridian nudi najveće kvote na svetu i niz opcija za igru iz popularnog evrovizijskog specijala koji je dostupan svima na sajtu meridianbet.rs.

Kvota da Srbija osvaja Evroviziju je 150, dok je kvota da će se završiti u prvih 10 zemalja 7.00.

Uz to, važno je da znate da sportska kladionica Meridian sve novoregistrovane igrače nagrađuje sa besplatnih 1.000 RSD za online klađenje. Ovo je idealna prilika da već sada sastavite svoj tiket i podržite Srbiju na putu ka pobedi.

Ne propustite priliku da se pridružite ovom velikom događaju i osetite uzbuđenje takmičenja na najbolji način. Sve kvote i opcije za klađenje dostupne su na sajtu meridianbet.rs.

Author